Bursa'da Hırsızlık Operasyonları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da Hırsızlık Operasyonları

20.09.2018 15:18

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı hırsızlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Bursa'da düzenlenen 2 ayrı hırsızlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 6-11 Eylül tarihleri arasında Osmangazi ve Yıldırım ilçesindeki 3 otomobilde hırsızlık olayı meydana geldi.

Araçların sahiplerinin şikayeti üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çevredeki iş yerlerine ait çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelilerin E.Ç. (21), S.S. (20) ve G.G. (22) olduğunu tespit etti.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa operasyon düzenleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlıları gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Öte yandan, Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde çalınan bir kamyonetle ilgili de çalışma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracın Yalova ilinde olduğunu belirledi.

Ekipler, Z.T. (20) ve S.D'yi (23) burada gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Hırsızlık Operasyonları - Son Dakika


Advertisement