Bursa'da İzinsiz Silah Üretimi ve Satışı Yapan İki Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da İzinsiz Silah Üretimi ve Satışı Yapan İki Kişi Tutuklandı

Bursa\'da İzinsiz Silah Üretimi ve Satışı Yapan İki Kişi Tutuklandı
07.12.2024 17:50  Güncelleme: 17:52

Bursa'da ruhsatsız silah imal edip satışını yapan S.A. ve M.E.B. isimli iki şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı. Şüphelilerin evlerinde çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

BURSA'da izinsiz silah üretip satışını yaptıkları belirlenen 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin evlerinde 10 ruhsatsız tabanca, 1 tam otomatik silah, 1 tane kesme tüfek ve 6 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Ruhsatsız silah imal ve ticareti'ne yönelik çalışmalarında S.A. ile M.E.B.'nin merkez Nilüfer ilçesinde ruhsatsız silah imal edip satışını yaptığını belirledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan iznin ardından, haklarında teknik ve fiziki takip başlatılan S.A. ile M.E.B. perşembe günü gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerine yapılan baskında 10 ruhsatsız tabanca, 1 tam otomatik silah, 1 kesme tüfek, 1347 tabanca mermisi, 4 ruhsatsız tüfek, 6 kurusıkı tabanca, 1 dürbün, 7 bıçak ele geçirilirken; S.A. ve M.E.B. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 2 şüpheli tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İzinsiz Silah Üretimi ve Satışı Yapan İki Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement