Bursa'da Şehit Cenazesinde Bakan Müezzinoğlu'na Protesto (2) - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Şehit Cenazesinde Bakan Müezzinoğlu'na Protesto (2)

Bursa\'da Şehit Cenazesinde Bakan Müezzinoğlu\'na Protesto (2)

Şehit ER İÇİN İKİ KEZ HELALLİK ALINDI Siirt"de şehit olan Bursalı Jandarma Er Bahadır Aydın'ın cenazesi Ulucami'de ikindide kılınan cenaze namazının ardından ev ve işyerlerinin Türk bayraklarıyla süslendiği Merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.

20.08.2015 20:06

Şehit ER İÇİN İKİ KEZ HELALLİK ALINDI

Siirt"de şehit olan Bursalı Jandarma Er Bahadır Aydın'ın cenazesi Ulucami'de ikindide kılınan cenaze namazının ardından ev ve işyerlerinin Türk bayraklarıyla süslendiği Merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada çoğu kadın 3 bin kişi tarafından gözyaşları ile karşılanan şehit Er Bahadır Aydın için helallik alındı. Cenazenin kaldırılacağı sırada annesi Emine Zülfiye Aydın'ın Ulucami'deki törenin ardından gelemediği anlaşılınca cenaze 20 dakika bekletildi. Acılı annenin bindirildiği ambulans bu kez polis eskortu eşliğinde evin önüne getirildi. Bir kez daha helallik alınan Bahadır Aydın'ın cenazesi, Hamitler Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Bu arada cenaze töreni sonrası toplanan bir grup kalabalık, Emniyet Müdürlüğü'nün  karşısında bulunan HDP binasının önüne geçerek burada protesto gösterisinde bulundu. Polisin geniş güvenlik aldığı grup İstiklal Marşı okuduktan sonra dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Şehit Cenazesinde Bakan Müezzinoğlu'na Protesto (2) - Son Dakika


Advertisement