Bursa'da Silah Ticareti Yapan Çeteye Operasyon: 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Silah Ticareti Yapan Çeteye Operasyon: 4 Gözaltı

Bursa\'da Silah Ticareti Yapan Çeteye Operasyon: 4 Gözaltı

BURSA'da, polis tarafından düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca satışı yapan ve el yapımı tabanca yapan çete çökeltildi.

16.06.2018 01:40

BURSA'da, polis tarafından düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca satışı yapan ve el yapımı tabanca yapan çete çökeltildi. 4 kişinin yakalandığı operasyonda, çok sayıda silah ele geçirildi.

Bursa Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Demirkapı Mahallesi'nde bir evde, ruhsatsız tabanca satışı ve el yapımı tabanca üretildiğini tespit etti. Eve operasyon düzenleyen ekipler, baskın sırasında kaçmaya çalışan çete lideri S.G. ile M.D., A.A. ve B.L.'yi yakaladı. Evde yapılan aramalarda, 8 adet ruhsatsız tabanca, silah yapımında kullanılan malzeme, çok sayıda dolu fişek, uyuşturucu ve çalıntı motosiklet ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Silah Ticareti Yapan Çeteye Operasyon: 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement