Bursa'nın 4 İLKSAN Delegesi Seçimle Belirlendi! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'nın 4 İLKSAN Delegesi Seçimle Belirlendi!

Bursa\'nın 4 İLKSAN Delegesi Seçimle Belirlendi!
09.06.2012 12:44

Bursa'da 8 bin civarında sınıf öğretmeninin üye olduğu İLKSAN Bursa delegeliği seçimi yapıldı ve Bursa delegeleri belli oldu.

Sendikaların yarışı halinde geçen ve yoğun bir üye katılımı ile geçekleşen seçimlerde toplan 23 delegeliğin 15'ni TÜRK ĞİTİM-SEN, 5'ni Eğitim Bir-Sen ve 3'nü de Eğitim-Sen kazanmıştı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan il delegeliği seçiminde ise Türk Eğitim-Sen'in belirlediği Cengiz Yılmaz, Ali Hayri Ozan, Özgür Gümüş ve Faruk Boztepe 21 oyun 15'ni alarak il delegesi oldular.

Konu ile ilgili Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Y. Selçuk Türkoğlu yaptığı açıklamada; "İdarenin her türlü baskı ve yönlendirmesine rağmen Bursa'da öğretmenler, Türk Eğitim-Sen'e ve adaylarına güvenoyu vermiştir. BU teveccühe layık olarak hizmet üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'nın 4 İLKSAN Delegesi Seçimle Belirlendi! - Son Dakika


Advertisement