Bursa Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Öldü - Son Dakika
Güncel

Bursa Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Öldü

Otomobilin çarptığı yaşlı adam böyle öldüBURSA'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü 73 yaşındaki Şerafettin Kuri hayatını kaybetti.

24.06.2017 22:42

Otomobilin çarptığı yaşlı adam böyle öldü

BURSA'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü 73 yaşındaki Şerafettin Kuri hayatını kaybetti. Kaza anı bir sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İtfaiye istikametine seyir halinde olan sürücü Kenan Kaya yönetimindeki 16 NJA 59 plakalı otomobil, Kemalpaşa Mahallesindeki evinden gelip çevre yolu yanındaki tarlasına bisikleti ile geçmeye çalışan Şerafettin Kuri'nin kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpışmanın etkisi ile yaklaşık 15 metre sürüklenen yaşlı adam ağır yaralandı. Kaza anı ise sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Çağrılan ambulansın gelmesiyle sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı Şerafettin Kurui kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kazayı duyup hastaneye gelen yaşlı adamın yakınları, ölümünü öğrenince gözyaşlarına boğularak fenalık geçirdiler.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Aynı yerde geçtiğimiz şubat ayında meydana gelen bir diğer trafik kazasında otomobilin çarptığı 77 yaşındaki bisiklet sürücüsü Osman Elmas yaşamını yitirmişti.

Bursa Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Böyle Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement