Bursa-Yalova Karayolunda Minibüs Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa-Yalova Karayolunda Minibüs Kazası: 2 Yaralı

Bursa-Yalova Karayolunda Minibüs Kazası: 2 Yaralı

Bursa-Yalova karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir minibüs kontrolden çıkarak refüje çarptı. Minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada hafif yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

01.04.2024 14:13

Bursa- Yalova karayolu, Süpürgelik mevkisinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüje çarptı. Takla atıp ters dönen minibüsteki sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Orhangazi istikametinden Yalova istikametine doğru gitmekte olan Kırgızistan asıllı Burhan Mikail (32) idaresinde 34 VF 3482 plakalı minibüs süpürgelik mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Refüje dalan minibüs buradaki ağaçlara çarparak takla atıp ters döndü.

Kazada minibüs sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan Ercan Akdemir (32) hafif yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan ve durumları hafif olan iki yaralı Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan minibüs çekici ile bulunduğu yerden kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa-Yalova Karayolunda Minibüs Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement