Bursaspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor\'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bursaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor Cemal EKENTOKBURSA, (DHA) Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Pazartesi günü Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde sahanın bakımda olması nedeniyle hazırlıklarını pilot takım Yeşil Bursa A.Ş.'nin Minareli Çavuş Tesisleri'nde yaptı.

22.09.2015 20:07

Bursaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Cemal EKENTOKBURSA, (DHA)

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül Pazartesi günü Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Özlüce Tesisleri'nde sahanın bakımda olması nedeniyle hazırlıklarını pilot takım Yeşil Bursa A.Ş.'nin Minareli Çavuş Tesisleri'nde yaptı.

Bursaspor'un son haftalarda aldığı olumsuz neticeler sonrasında bir grup taraftarın Özlüce Tesisleri'ne gelmesi dikkat çekti. Alınan geniş güvenlik önlemleri nedeniyle yeşil beyazlı kafile antrenmanın yapılacağı tesislere polis kontrolünde geçti.

BÖLÜKBAŞI, GÜLER VE KOCAMAN İZLEDİ

Bursaspor'un bugünkü çalışmasını Başkan Recep Bölükbaşı, Başkan Yardımcısı Kemal Güler, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile birlikte izledi. Yeşil beyazlıların çalışması Ertuğrul Sağlam'ın saha içerisinde oyuncular ile yaptığı toplantı ile başladı. Ardından yeşil beyazlı oyuncular ısınmanın ardından 5'e 2 çalıştı. Daha sonra futbolcular yarı sahada kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

YARIN İKİ ÇALIŞMA VAR

Çalışmanın son bölümünde ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam, çift kale maç oynattı. Bursaspor, yarın sabah Özlüce Tesisleri'nde salonda, akşam üzeri ise sahada çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement