Bursaspor'da İlk Başkan Adayı Timur Noyan - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da İlk Başkan Adayı Timur Noyan

Bursaspor\'da İlk Başkan Adayı Timur Noyan

Bursaspor'da yönetim kurulunun oy birliğiyle olağanüstü genel kurul karar kararı almasının ardından ilk aday, 8 ay önce Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kuruluna karşı az bir oy farkıyla seçimi kaybeden Timur Noyan oldu.

25.12.2015 11:58

Bursaspor'da yönetim kurulunun oy birliğiyle olağanüstü genel kurul karar kararı almasının ardından ilk aday, 8 ay önce Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kuruluna karşı az bir oy farkıyla seçimi kaybeden Timur Noyan oldu.

"BAŞKAN ADAYIYIM"

Yönetimin ilki 11 Ocak'ta, çoğunluk sağlanmazsa 19 Ocak'ta yapılacak genel kurul kararı almasından sonra aday olduğunu açıklayan Timur Noyan, kaldığı yerden devam edeceğini belirtirken şunları söyledi:

"MALİ DURUMU DÜZELTECEĞİZ"

"Bütün Bursa'yı kucaklayacak, yeni bir ruhla yoluna devam edecek yepyeni bir yönetimle, bu göreve hazırım. Elbette görevden kaçış olmaz. Taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. Seçildiğimizde öncelikli olarak kulübün içinde mali durumu kısa dönem içerisinde düzeltebilmek için çalışmalarımız şimdiden hazır. Kısa dönemde kulübü ve takımı toparlamak arzusundayız. Kulübün yönetimini profesyonellere bırakacağız."

"TAKIM ARZULANAN SIRADA DEĞİL"

Bursaspor'un şu an ligde bulunduğu sıranın arzulanan yerde olmadığına da dikkati çeken Timur Noyan, "Bursaspor olarak bulunduğumuz yerden hızla uzaklaşmak ve üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Tabiki seçilirsek, teknik heyetin istediği takviyeleri yaparak ligin 2'nci yarısında taraftarlarının seveceği bir takım olmak istiyoruz."

BAŞKA ADAYLAR

Kongrede 8 ay önceki genel kurulda aday olan merhum başkan İbrahim Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı, kulübün eski başkanlarından Remzi Cinoğlu'ndan başka Burhan Vatan'ın da aday olabileceği öğrenildi.

LEVENT KIZIL: "YÖNETİMİ İBRA ETTİRMEYECEĞİM"

Bu arada Bursaspor'u PTT 1'inci Ligi'nden yeniden Süpor Toto Süper Ligi'ne çıkartan Levent Kızıl, başkanlığa aday olmadığını açıkladı, Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetiminin genel kurulda ibra ettirmemek için çalışma yapacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da İlk Başkan Adayı Timur Noyan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement