Bursaspor'da Mesut Mestan'da Başkan Adayı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da Mesut Mestan'da Başkan Adayı

Bursaspor\'da Mesut Mestan\'da Başkan Adayı

Bursaspor'da Mesut Mestan'da olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olduğunu belirten başvurusunu, Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti.

31.05.2013 15:00

Bursaspor'da Mesut Mestan'da olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olduğunu belirten başvurusunu, Divan Başkanlık Kurulu'na teslim etti.

Yeşil beyazlı kulüpte Genel Sekreter İlhan Uslu'dan sonra başvurusunu yapan ikinci isim olan Mesut Mestan'ın adaylığı konusunda açıklama yapan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Disiplin Kurulu'yla da görüşeceklerini söyledi, "Adaylığı Disiplin Kurulu'ndan gelecek görüşe göre geçerlilik kazanacak. Vereceği görüş neticesinde başvuruyu yürürlüğe koyacağız" dedi.

DİSİPLİNE SEVKEDİLMİŞTİ

Mesut Mestan, Bursaspor yönetim kurulu görevindeyden Disiplin Kurulu'na sevkedilmişti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bursaspor'u küçük düşürücü, aşağılayıcı veya karalayıcı niteliği taşıyan açıklamalarla Bursaspor toplumuna zarar verecek etkinliklerde bulunmak gerekçesi ile tüzüğümüzün 31. maddesi uyarınca Disiplin Kurulu'na sevk işlemleri başlatılmış, buna yönelik karara gerekçe olarak hazırlanan dosya Disiplin kurulu üyesi Av.Doğan Kerim Arar'a teslim edilmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.

MESTAN: "YİNE YAPARIZ"

Disiplin konusunu kamuoyunun yanlış anlamamasını isteyen Mestan, "Benim üyeliğimde herhangi birşey yok" dedi. Dilekçesini Şankaya'ya teslim eden Mestan basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Ne Bursa eski Bursa, ne taraftar eski taraftar, ne de Bursaspor eski Bursaspor. Biz bu takımın bayrağını, Macunköy Stadı'ndan devraldık, boğaz köprüsüne astık. Manchester United Stadı'na kadar götürdük. Birlikte görev aldığımız arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Biz bu yolda Bursaspor'un bayrağını daha yukarıya çıkarmak için adayız. Daha sonra çalışma programlarını sizlerle paylaşacağım. Biz Bursaspor'da öyle bir başarı yakalayacağız, demiştik ve şampiyon olduk. Yine tekrarlıyorum. Öyle başarılara imza atacağız ki herkesin şapkası düşecek. Daha önce yaptık, yine yapacağız."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da Mesut Mestan'da Başkan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement