Bursaspor Önce Salonda, Sonra Sahada Terledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bursaspor Önce Salonda, Sonra Sahada Terledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bursaspor Önce Salonda, Sonra Sahada Terledi

Yeni sezon hazırlıklarında bir haftayı geride bırakan Bursaspor, günü iki ayrı çalışma ile tamamladı.

Yeni sezon hazırlıklarında bir haftayı geride bırakan Bursaspor, günü iki ayrı çalışma ile tamamladı.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde, Bursasporlu futbolcular, saat 18.15'de kondisyon merkezinde çalıştı, daha sonra ise sahaya çıkarak taktik içerikli bir oyun oynadı.

Isınma yapmadan hemen 5'e 2'ye başlayan yeşil beyazlıları, Hamzaoğlu iki ayrı gruba ayırarak, kalecisiz oyun oynattı. Bugün gerçekleştirilen antrenmanda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni sezonda liglerde oynanacak topla takım ilk kez buluştu. Bu çalışmada sabah saatlerinde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilimler Dalın'da cybex testine giren genç oyuncular düz koşu yaptı.

BAŞKAN AY DA İZLEDİ

Bursasporlu futbolcuların çalışmasını Başkan Ali Ay, kulüp yöneticileriyle birlikte izledi. Yeşil beyazlılar, yarın sabah ve akşamüzeri yapacakları iki antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

JORQUERA'YA ÖZEL ÇALIŞMA

Bursaspor'un Şilili oyuncusu Cristobal Jorquera, sezon başı çalışmalarına sakatlığı nedeniyle katılamamıştı. Bugün ilk kez Jorquera, kulüp doktoruyla birlikte, adele gruplarını kuvvetlendirici özel bir çalışma yaptı.

- Bursa

Kaynak: DHA