Buttim'in Tanıtımına Akademik Destek… - Son Dakika
Güncel

Buttim'in Tanıtımına Akademik Destek…

Buttim\'in Tanıtımına Akademik Destek…

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi ile Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi arasındaki işbirliği protokolü imzalandı.

10.04.2018 13:52

Protokol töreninde konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, "Bursa'nın en köklü ticaret merkezlerinden BUTTİM'i geleceğe taşıyacak bu protokol imza atmaktan mutluluk duyuyoruz ve tanıtımımıza önemli katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

BUTTİM ile Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi arasındaki işbirliği protokolü BTÜ'nün Yıldırım Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Protokol törenine; BTÜ İTBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki hazır bulundu.

Protokol töreninde konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Tiryaki, protokolün amacının BUTTİM ve bünyesinde bulunan firmaların, BTÜ İTBF arasında bilimsel araştırma, eğitim-öğretim, uygulama alanlarında ortak çalışmalar yaparak üniversite-sanayi işbirliğine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

BUTTİM ve BUTTİM'in bulunduğu bölgenin değerinin giderek arttığına ve kısa vadede artmaya devam edecek olduğunu belirten Tiryaki, "İnşallah hep birlikte BUTTİM gibi bir değeri, uluslararası arenada hak ettiği seviyeye getireceğiz. Bu noktada protokol önem arz ediyor. İnşallah kısa vadede güzel sonuçlar alacağız ve BUTTİM'i hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

Protokolün önemine işaret eden BTÜ İTBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal da üniversite-sanayi işbirliğinin gerekliliğine dikkat çekti. Prof. Dr. Ünal, "Protokol çerçevesinde her iki tarafın yazılı mutabakatıyla tarafların faaliyet alanlarına uygun olarak ulusal ve uluslararası proje geliştirmek ve yürütmek amacıyla ortak çalışmalar ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. BTÜ İBTF ve BUTTİM birlikte bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda kongre, sempozyum ve çalıştay gibi etkinlikler gerçekleştirecektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buttim'in Tanıtımına Akademik Destek… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement