Gümüşhane'de Atatürk'ü Anma Töreni - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'de Atatürk'ü Anma Töreni

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yılında Gümüşhane'de törenlerle anıldı.

10.11.2014 17:58  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yılında Gümüşhane'de törenlerle anıldı.

Hükümet Meydanı'nda düzenlenen törene, Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Çimen ve Garnizon Komutanı Albay Eren'in anıta çelenkleri sunmasının ardından Atatürk'ün vefat saati olan 09.05'te saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.Valilik, belediye başkanlığı ve garnizon komutanlığı çelenklerinin sunumu sırasında CHP İl Başkanı Sait Özdamar ve bir grup, parti çelengini sunmak istedi.

Güvenlik güçlerinin, parti çelenginin, protokol çelenklerinin ardından sunulabileceğini söylemesine Özdamar tepki göstererek alana girmek istedi.

Törenin ardından alana alınan Özdamar ve beraberindekiler, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

Vali Yavuz ve beraberindekiler, daha sonra Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, Gümüşhane Kültür Merkezi'ndeki programa katıldı.

Gümüşhane\'de Atatürk\'ü Anma Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'de Atatürk'ü Anma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement