Manisa Büyükşehir Zafer Bayramı Coşkusunu Katlayacak - Son Dakika
Güncel

Manisa Büyükşehir Zafer Bayramı Coşkusunu Katlayacak

Manisa Büyükşehir Zafer Bayramı Coşkusunu Katlayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği fener alayı ve halk konseri ile coşkuyu katlayacak.

26.08.2014 08:43  Güncelleme: 09:28

Etkinliklere tüm Manisalıları davet eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, fener alayının ardından Hande Yener, Berksan ve Büyük Senfoni Orkestrası konseri yapılacağını söyledi.

Tüm yurtta büyük coşkuyla kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Manisa'da da adına yakışır şekilde kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerini açıkladı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, 30 Ağustos Cumartesi günkü resmi kutlamaların ardından Büyükşehir Belediyesi olarak fener alayı ve halk konseri düzenleyeceklerini söyledi. Fener alayının 30 Ağustos Cumartesi günü, Şeyh Fenari Camii önünden Cumhuriyet Meydanı güzergahına kadar olacağını belirten Ustamehmetoğlu, fener alayının ardından Berksan, Hande Yener ve Büyük Senfoni Orkestrası'nın konser vereceğini söyledi. Ustamehmetoğlu, fener alayı ve halk konserine tüm Manisalıları davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Büyükşehir Zafer Bayramı Coşkusunu Katlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement