Büyükşehirli Atletler Madalyaya Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Atletler Madalyaya Doymuyor

Büyükşehirli Atletler Madalyaya Doymuyor

Bu yıl Atletizm'de birçok Türkiye derecesi kazanan mavi beyazlı atletler, Gençlerde ve Büyüklerde yeni dereceler kazandı.

29.08.2013 16:34  Güncelleme: 17:25

Bu yıl gençlerden oluşan kadro ile yola çıkan ve katıldıkları şampiyonlarda birçok dereceler kazanan Büyükşehir'li atletler bu başarısını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün en başarılı branşlarının başında gelen mavi beyazlı atletler, Genç ve Büyükler kategorisinde yeni Türkiye dereceleri almaya devam ediyor. 20-21 Ağustos tarihleri arasında Trabzon'da yapılan Gençler ligi final müsabakalarına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu atletler, yine başarılı sonuçlarla Kocaeli'ye döndü.

GENÇLER FIRTINA GİBİ

800 metrede Utku Çobanoğlu 1.56.67'lik derecesiyle Türkiye şampiyonu olurken, 400 metrede 50.67 lik derecesiyle de Türkiye üçüncüsü oldu. Gülle atmada Büyükşehir'in Avrupa şampiyonu sporcusu Serhan Çalhan 15.77 metre atışıyla Türkiye üçüncüsü olan bir başka isim oldu. 400 metre engelli yarışlarında Mustafa Yılmaz 57.93'lük derecesiyle Cirit atmada Mustafa Akkaya 60.46'lık derecesiyle Türkiye üçüncüsü olan genç atletleri oldu.

SÜPER LİG START ALDI

Gençler şampiyonasının yanı sıra Büyükler Atletizm Süper liginin ilk kademesi 24-25 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Atletler gençlerde olduğu gibi büyüklerde de birçok derece elde etti. Sırıkla atlamada Yunus Pehlevan 4.60 metre derecesiyle birinci, yüksek atlamada Yusuf Pehlevan 2.00 metre derecesiyle üçüncü,110 metre engellide yine Yusuf Pehlevan 15.03'lük derecesiyle üçüncü, Gülle atmada Orhun Demircan 16.07 metre derecesiyle üçüncü,800 metrede Utku Çobanoğlu 1.50.84'lük derecesiyle üçüncü oldu. Süper Ligin ikinci kademe yarışları 7-8 Eylül tarihleri arasında Mersin'de yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Atletler Madalyaya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement