Çağlayan, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar'ı Konuk Etti - Son Dakika
Güncel

Çağlayan, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar'ı Konuk Etti

Çağlayan, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar\'ı Konuk Etti

Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar ve Kırklareli Defterdarlığı çalışanlarını 24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 11.00'da Başkanlık Makamında misafir etti.

25.02.2014 15:18

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar ve Kırklareli Defterdarlığı çalışanlarını 24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 11.00'da Başkanlık Makamında misafir etti.

Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar ziyarette, Vergi Haftası dolayısıyla yapılacak olan faaliyetler hakkında Başkan Çağlayan'a bilgi vererek, düzenlenecek etkinliklerde toplumun tüm kesimine verginin önemini anlatacaklarını belirtti.

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan ise mükelleflerle Vergi İdaresi arasında münasebetleri daha üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan "Vergi Haftası" dolayısı ile gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, haftanın yararlı ve başarılı geçmesini diledi.

Daha çağdaş hizmetlerden yararlanılabilmesi için verginin çok önemli olduğunu, vergilerin eşitlik, açıklık ve uygunluk esaslarını taşıması gerektiğini vurgulayan Başkan Çağlayan: "Kamu hizmetlerinin daha hızlı, kaliteli ve etkin bir şekilde vatandaşlarımıza götürülebilmesi için devletin başlıca gelir kaynağı olan vergi, sosyal adaleti düzenleyen en önemli araçlardan biridir. Türkiye geneline bakıldığında Kırklareli'nin vergi toplama oranının iyi durumda olduğu biliyorum. Fakat günümüzde gelir vergisinden daha çok dolaylı vergiler her geçen gün yükseliyor."dedi.

Ziyaret daha sonra iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağlayan, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar'ı Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement