Çakır: En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çakır: En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz

Çakır: En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz
15.02.2012 10:44

Malatya Belediyesi kış mevsiminde de havaların iyi olduğu zamanlarda yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Taştepe Caddesi'nde 10.100 m2 kaldırım düzenleme çalışması, Sarıcıoğlu Caddesi ve Sarıcıoğlu 2. Sokak'ta da toplam 5.100 m2 kaldırım düzenleme çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Taştepe ve Sarıcıoğlu'nda altyapı yenilendi. Abone bağlantıları tamamlandı. İlk kez yağmur suyu drenaj hatları döşendi" dedi.

Çakır: Çarmuzu yolunda kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarına başlandı…

Başkan Çakır, Turgut Temelli Caddesi'nin çevre yolu alt kısmından başlayıp Çarmuzu Mahallesine giden Çarmuzu yolunda da çalışmaların yapılacağını ifade ederek, "Arap Osman Kavşağından başlayıp, Kubilay Lisesi'nin önünden devam eden Çarmuzu yolunda kaldırım düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Burada abone bağlantıları çalışmasına başlandı. Aynı zamanda yağmur suyu drenaj hattı da yapılacak" dedi.

Malatya Değişim ve Gelişim Projesi…

Malatya'ya bir bütün olarak hizmet götürdüklerini belirten Başkan Çakır, "Tüm bölgelere hizmetin en iyisini götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Malatya Değişim ve Gelişim Projemiz çerçevesinde şehrin dört bir tarafında çalışlarımızı yoğunlaştırarak sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çakır: En İyi Hizmet İçin Çalışıyoruz - Son Dakika


Advertisement