Çaldığı Demirleri Kucağında Polis Aracına Taşıdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çaldığı Demirleri Kucağında Polis Aracına Taşıdı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çaldığı Demirleri Kucağında Polis Aracına Taşıdı
 Güncelleme: 

Antalyaspor Tesislerinin yanındaki inşaat alanını çevreleyen demir çitleri çalarken yakalanan M.K., demirleri kucağında polis aracına kadar taşıdı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'nde bulunan Antalyaspor Tesisleri'nin yanındaki alanda meydana geldi. Tesislerin yanındaki inşaat çukurunu çevreleyen demir çitleri bir kişinin çaldığını gören güvenlik görevlisi, polise bildirdi. Kısa sürede ihbarın yapıldığı alana gelen polis, 13 ayrı hırsızlık olayından kaydı bulunan M.K.'i yakaladı. Polise önce demirleri çalmadığını söyleyen M.K., sonrasında suçunu itiraf etti.

AĞAÇ ALTINA SAKLAMIŞ

Polisle birlikte inşaat alanına inen M.K., bir incir ağacının altına sakladığı demirleri çıkarttı. M.K.'in, toplam 47 çit demiri çaldığı belirlendi.

M.K., daha sonra çaldığı demirleri kucağına alarak, ekip aracına kadar taşıdı. M.K.'e, ekipte görevli memurlar da yardım etti. Ardından gözaltına alınan M.K., doktor raporu sonrasında Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Advertisement