'ANESTEZİ DOKTORUYUM' DİYEREK HASTANEYE GİRMEK İSTEYEN KİŞİ YAKALANDI - Son Dakika
Güncel

'ANESTEZİ DOKTORUYUM' DİYEREK HASTANEYE GİRMEK İSTEYEN KİŞİ YAKALANDI

MERSİN'de M.K.U., muayene olmak için geldiği Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Polikliniği'nde boş bir odadan önlük alıp, kendisini doktor olarak tanıttı.

13.12.2022 11:17  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de M.K.U., muayene olmak için geldiği Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Polikliniği'nde boş bir odadan önlük alıp, kendisini doktor olarak tanıttı. Muayene olup hastaneden ayrıldıktan sonra gece saatlerinde tekrar hastaneye gelen M.K.U., giydiği önlükteki giysi alarm sistemi çalınca 'başka doktorla önlüklerimiz karıştı. Ben anestezi doktoruyum' diyerek önlük talep edince görevliler tarafından yakalandı.

İddiaya göre M.K.U., Şehir Hastanesi'nde KBB Polikliniği'nde muayene olmaya geldi. M.K.U., boş olan bir odadan doktor önlüğü alıp, giydi. Bu önlükle kendisini KBB doktoruna, doktor olarak tanıtan M.K.U., rahatsızlığını belirtip, muanyene oldu. Daha sonra önlükle hastaneden ayrılan M.K.U., gece saatlerinde tekrar hastaneye geldi. M.K.U.'nun üzerindeki doktor önlüğündeki giysi alarm sistemi çaldı. Bunun üzerine hastane görevlileri, harekete geçti. M.K.U.'nun yanına gelen görevliler, doktor olup, olmadığını kontrol etti. 'Gündüz başka bir doktor arkadaşıma muayene oldum. O sırada önlükler karıştı. Ben anestezi doktoruyum' diyen M.K.U., başka bir önlük talep etti. Bunun üzerine yapılan kontrolde M.K.U.'nun doktor olmadığı anlaşılınca yakalanıp, polise teslim edildi. İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan M.K.U., polis merkezine götürüldü. M.K.U., buradaki ifadesinde, Hastaneye gelip boş odadan önlük alıp, muayene oldum. Gece de doktorluğu merak ettiğim için hastaneye geri geldim. Kadın doğum servisine giriş yapmak isterken önlükteki alarm çaldı. Görevliler yanıma geldi, doktor olmadığım ortaya çıktı dedi. M.K.U., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

\'ANESTEZİ DOKTORUYUM\' DİYEREK HASTANEYE GİRMEK İSTEYEN KİŞİ YAKALANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'ANESTEZİ DOKTORUYUM' DİYEREK HASTANEYE GİRMEK İSTEYEN KİŞİ YAKALANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement