
Rize'de bir grup vatandaş, mahallelerindeki caminin girişinde bulunan aydınlatma direğinin elektriğini kesen AKSA Çoruh Elektrik İdaresi'ne, elektrik direğine astığı pankartla tepki gösterdi.
Müftü Mahallesi'ndeki Müftü Camii'nin ön cephesinde yer alan ve daha önce sokak aydınlatmaları ile birlikte yanan aydınlatma direğinin elektriği, AKSA Çoruh Elektrik İdaresi tarafından kesildi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar cami önündeki elektrik direğine, 'Dikkat, yıllardır yanan ve merkez camimizin giriş kapısını aydınlatan bu direkteki lambalar TEDAŞ'ı alan AKSA ŞTİ. tarafından kesilmiştir' yazılı pankart astı.
Mahalle sakinleri, yıllardır yanan lambanın cami girişini aydınlattığını belirterek, elektriğin kesilmesine tepki için pankart astıklarını söyledi. - Rize
Son Dakika › Güncel › Cami Girişindeki Aydınlatma Direğinin Elektriği Kesildi, Vatandaş Pankartla Tepki Gösterdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.