Cami İmamından Hırsızlık Şüphelilerine Çağrı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cami İmamından Hırsızlık Şüphelilerine Çağrı

05.08.2013 13:46  Güncelleme: 13:49

Görev yaptığı cami 6 ayda 2 kez soyulan imam, hırsızlık şüphelilerine çaldıkları hadis kitaplarını geri getirmeleri için çağrıda bulundu.

İzmit ilçesinde görev yaptığı cami 6 ayda 2 kez soyulan imam, hırsızlık şüphelilerine çaldıkları hadis kitaplarını geri getirmeleri için çağrıda bulundu.

Dün iftar vaktinde camiye giren kişi ya da kişiler Allah ve Muhammed yazılı 2 şamdan, kütüphanedeki 6 cilt hadis-i şerif kitabı ve duvar saatini çalarak kaçtı.

Teravih için camiye giden imam Muzaffer Yesilkaya, hırsızlığı fark edince durumu polise bildirdi. Camiye gelen ekipler, parmak izi alarak çalınan eşyalar için tutanak tuttu.

Camideki kütüphaneden şubat ayında da İslam Ansiklopedisi ve duvar saati çalındığı öğrenildi.

İmamdan hırsızlık şüphelilerine çağrı

Caminin imamı Yesilkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, hırsızlık şüphelilerine seslenerek, "Şamdan ve duvar saatinin değeri yok ama en azından hadis kitaplarını geri getirin. Kitaplar 12 ciltti, 6 cildi yok oldu" dedi. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cami İmamından Hırsızlık Şüphelilerine Çağrı - Son Dakika


Advertisement