Cami, Vakıf veÖğrenci Yurtlarını Buharla Temizleniyor - Son Dakika
Güncel

Cami, Vakıf veÖğrenci Yurtlarını Buharla Temizleniyor

Cami, Vakıf veÖğrenci Yurtlarını Buharla Temizleniyor

Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mardin'de bulunan Cami, Vakıf ve öğrenci yurtlarının temizliğini yapıyor.

10.10.2012 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halıları; yüksek ısı veren buhar makinelerı ile yıkayan ekipler, kullandıkları gül kokusuyla da ortamın daha güzel kokmasını sağlıyor. Ekipler halıların yanı sıra; camlardan kapılara, duvarlardaki avizelere kadar bütün iç mekan temizliğini özenle yapıyor.

Camiilerin halkın ortak kullanım alanı olduğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, cemaatin rahat bir ortamda ibadet edebilmesi için bu tip uygulamaların rutin olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Mardin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşık bir aydır camilerin genel temizliğini yapıyor. Gelişmiş teknolojik makineler kullanılarak yüksek ısıya sahip buhar makineleriyle özenle temizlenen halılara en son gül kokusu sıkılıyor.

Camiilerin yanı sıra vakıf ve öğrenci yurtlarının temizliği de yapılıyor.Şu ana kadar; Hidayet Vakfı, Sultan Şeyhmus Erkek Öğrenci Yurdu, Ensar Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu ve Kız Öğrenci Evleri gibi yurtların genel temizliği yapıldı.

Ekipler halıların yanı sıra; camlardan kapılara, duvarlardaki avizelere kadar kadar bütün iç mekan temizliğini özenle yapıyor.

Turizm'in en gözde ili olan Mardin'e ziyarete gelen turistlerin de gezdiği tarihi camilerin temiz olması büyük önem taşırken, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun yaptığı çalışmalar, camii cemaati tarafından takdirle karşılanıyor.

Vatandaşlar temizlik çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayanoğlu'na teşekkür etti. Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ise çalışmaların, ihtiyaç duyulan yerlerde devam edeceğini ve Mardin'de yaşayan hemşerilerimize hijyenik bir kent yaşamı sunmak için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cami, Vakıf veÖğrenci Yurtlarını Buharla Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement