"Can" Oyunu Şubat Ayında da İzleyicileriyle - Son Dakika
Güncel

"Can" Oyunu Şubat Ayında da İzleyicileriyle

"Can" Oyunu Şubat Ayında da İzleyicileriyle

"Can" oyunu Şubat ayında da izleyicileri büyülemeye devam ediyor!

08.02.2012 11:05

Can Yücel'in hayat öyküsünden yola çıkarak hazırlanan ve Kemal Kocatürk tarafından yönetilen "Can" oyunu izleyenlere Şubat ayı boyunca bir sanat şöleni sunuyor. Şiir, müzik ve resmin birleştirildiği tiyatro sahnesinde, Can Yücel yeniden hayat buluyor.

Ünlü şair Can Yücel'in 85. doğum yılına özel olarak hazırlanan ve Kemal Kocatürk tarafından yönetmenliği ile oyunculuğu üstlenilen "Can" oyunu, Şubat ayında da sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Oyun boyunca usta ressam Mehmet Güleryüz'ün desenleri Ayça Kocatürk'ün müzikleriyle birleşerek izleyiciler Can Yücel'in dünyasına yolculuk ediyor.

Türk tiyatrosunun önemli ismi Genco Erkal tarafından sahneye uyarlanan "Can", yalın bir sahne düzeniyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyunun çevre düzeni Sırrı Topraktepe tarafından yapılırken, ışık tasarımını Aslı Atasoy yürütüyor.

Can Yücel'in hayatını anlatırken aynı zamanda Türkiye'nin son kırk yıl içerisinde geçirdiği değişimi gözler önüne seren oyun, 16 Şubat saat 20:30'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde, 19 Şubat saat 18:00'de Maya Sahnesi'nde, 26 Şubat saat 18:00'de Ortaköy Afife Jale Sahnesi'nde izlenebilir. İzleyiciler oyunun biletlerini tüm Biletix şubelerinden ve oyunun sahne alacağı tiyatro gişelerinden temin edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Can' Oyunu Şubat Ayında da İzleyicileriyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement