Çanakkale Boğazı'nda Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Geçişler Durduruldu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Boğazı'nda Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Geçişler Durduruldu

Çanakkale Boğazı\'nda Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Geçişler Durduruldu

Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran fırtına ve kar nedeniyle transit gemi geçişleri ve feribot seferleri geçici olarak durduruldu. GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ tarafından yapılan açıklamada, Lapseki-Gelibolu, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir feribot seferlerinin olumsuz hava şartlarından dolayı durdurulduğu belirtildi. Ayrıca, yarın için Geyikli-Bozcaada seferlerinin iptal edildiği ve Kabatepe-Gökçeada hattında sadece belirli saatlerde seferlerin yapılacağı duyuruldu.

09.01.2024 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale Boğazı transit gemi geçişlerine kapatıldı, Boğaz hattında feribot seferleri durduruldu.

Çanakkale Boğazı'nda etkisini artıran fırtına ve kar nedeniyle boğaz trafiği öğleden sonra çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Boğaz ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada ise Çanakkale Boğazı hattındaki Lapseki- Gelibolu, Çanakkale- Eceabat, Çanakkale- Kilitbahir feribot seferlerinin olumsuz hava şartlarından dolayı geçici olarak durdurulduğu ifade edildi.

Ayrıca açıklamada, yarın için Geyikli- Bozcaada hattındaki planlı tüm seferlerin iptal edildiği, Kabatepe- Gökçeada hattında ise sadece Kabatepe'den saat 20.00, Gökçeada'dan 22.00 seferlerinin yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale Boğazı'nda Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Geçişler Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement