Çanakkale Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Çanakkale Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştuÇanakkale'de düzenlenen iftar yemeğinde, şehit aileleri ile gaziler ve yakınları bir araya geldi.

14.06.2016 10:26

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Çanakkale'de düzenlenen iftar yemeğinde, şehit aileleri ile gaziler ve yakınları bir araya geldi.

Çanakkale Valiliği himayesinde Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarına iftar yemeği düzenlendi. Çanakkale Merkeze bağlı Kepez beldesindeki Aqualand'ta düzenlenen iftar yemeğine; Vali Hamza Erkal, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat, daire müdürleri, askeri erkan, emniyet teşkilatı üyeleri de katıldı. Kuran'dan bölümlerin okunmasıyla etkinlik başladı. Ardından edilen dua ve ezanın okunmasıyla birlikte iftara katılanlar oruçlarını açtı. Vali Erkal, şehit aileleri ve gaziler yakınlarının masasını gezerek sohbet etti. Çanakkale İl Müftüsü İbrahim Öcüt'ün dua ettirmesin iftar yemeği sona erdi.

"HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ"

İftar yemeği sonrası açıklama yapan Vali Hamza Erkal, "Bugün 600'e yakın şehit yakını, gazi yakını ve gazilerimizle beraber iftar yaptık. Onlar her zaman bizim andığımız, yanlarında olmaya gayret ettiğimiz insanlar. Çünkü bu vatanı biz onların evlatlarına borçluyuz. Gazilerimize borçluyuz. Bunu asla unutamayız. Unutturmayız da. İçinde bulunduğumuz ortamları zaten biliyorsunuz. Terör olayları dolayısıyla hala her gün şehitlerimiz var. Özellikle de şehit ailelerimizin bizler tarafından hatırlanması, onların yanında olunması, onlara mutluluk veriyor. Biz bunu yapmaya gayret ettik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu - Son Dakika


Advertisement