Carrefoursa ve Unilever'den Çekül'e Fidan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Carrefoursa ve Unilever'den Çekül'e Fidan Bağışı

Carrefoursa ve Unilever\'den Çekül\'e Fidan Bağışı

CarrefourSA, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Unilever ile iş birliği yaparak, Çevre Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'na (ÇEKÜL) 3 bin 500 adet fidan bağışladı.

18.11.2013 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CarrefourSA, kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Unilever ile iş birliği yaparak, Çevre Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı'na (ÇEKÜL) 3 bin 500 adet fidan bağışladı.

CarrefourSA açıklamasına göre, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden CarrefourSA, OMO, Lipton, Knorr, Algida, Dove gibi markaların üreticisi Unilever iş birliği kapsamında ÇEKÜL'e 3 bin 500 adet fidan bağışında bulundu.

5-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen proje kapsamında, müşteriler CarrefourSA Hipermarketleri'nden aldığı her Unilever ürünüyle CarrefourSA ve Unilever'in İzmir'in Bozdağ beldesinde ÇEKÜL Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirdiği orman projesine katkı sağladı. Fidan dikimi için düzenlenen törene CarrefourSA, Unilever ve ÇEKÜL Vakfı çalışanlarıyla CarrefourSA müşterileri katıldı.

Çevre bilincinin oluşturulması, kaynakların verimli ve tasarruflu kullanılması ve doğanın gelecek kuşaklara yaşanır bir şekilde bırakılması için önemli projeler uygulayan CarrefourSA, 2012 yılında Menge Hidroelektrik Santrali'nde gerçekleştirilen temiz enerji üretimine ait gönüllü emisyon azaltım hakkını alarak tüm mağazalarındaki elektrik tüketiminden kaynaklanan karbon salımını, doğaya 62 bin ağaç kazandırmaya eş değer bir oranda azaltmıştı.

Unilever ise 2020 yılına kadar Sürdürülebilir Yaşam Planı kapsamında şirketi iki kat büyütürken, çevresel ayakizini yarı yarıya azaltmayı ve pozitif sosyal faydasını artırmayı hedefliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Carrefoursa ve Unilever'den Çekül'e Fidan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement