Çatalca Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Çatalca Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Çatalca Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Çatalca Belediyesinin sıcak asfalt çalışmaları Ferhatpaşa Mahallesi Tahtaköprü Sokak ve Darı Sokak ile başladı.

21.08.2013 09:02  Güncelleme: 09:11

Kısım kısım yapılması planlanan asfaltlama çalışmaları Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan programa göre sürecek. Programın ilk kısmında yer alan Tahtaköprü Sokak'taki çalışmalar Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel'in gözetiminde başladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Bilindiği üzere kış aylarının bitmesi ile birlikte Çatalca Dörtyol mevkiinde bulunan Tahtaköprü Sokak'ta Çatalca Belediyesi tarafından yol genişletme, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına ek olarak çevre düzenlemesi de yapılmıştı. Ardından sokağın bir bölümünde yer alan altyapı çalışmaları çerçevesinde atık su, telefon, doğalgaz çalışmalarının da tamamlanması beklenmişti. Sokakta alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ise Çatalca Belediyesi hızla asfaltlama ve sokak iyileştirme çalışmalarına başladı. Önceki gün başlayan asfalt serim çalışmalarını ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yerinde inceleyerek ekiplere, ilçenin her bölgesinde olduğu gibi bu bölgedeki çalışmaların hassas ve dikkatli bir şekilde yürütülmesi talimatlarını verdi. Başkan Cem Kara ayrıca sokak etrafındaki çevre düzenlemelerine de dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sokaktaki çalışmalar devam ederken engelli vatandaşların da kaldırımları ve sokağı rahat kullanması adına düzenlemeler yapılıyor. Öte yandan çalışmaların sona ermesinin ardından asfaltlama çalışmalarının da bitmesi ile birlikte Tahtaköprü Sokak daha modern bir görünüme kavuşacak.

STADYUM GİRİŞİ DE GÜZELLEŞTİRİLİYOR

Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu girişi de Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenleniyor.

Stadyum tribününün üstünün kapatılması çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi de Çatalca Belediyesi tarafından yapılıyor.

Öte yandan yapılan asfaltlama çalışmaları program dahilinde önümüzdeki günlerde Darı Sokak'ta devam edecek. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan ve zamanla deforme olan yollarda da asfalt yama ve bakım çalışmaları devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement