Çayırova'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı - Son Dakika
Güncel

Çayırova'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı

Çayırova\'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir öğretmenin kullandığı otomobil, okul çıkışında çöp konteynerine çarptı. Kazada 4 öğrenci ve 1 veli yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

12.02.2024 17:05  Güncelleme: 18:08

KOCAELİ'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Çayıova ilçesi Yeni Mahalle 5114/4 Sokak'ta meydana geldi. 24 Kasım Ortaokulu öğretmenlerinden Ö.Ö., okul çıkışında 34 HTF 959 plakalı otomobilini hareket ettirdi. Ö.Ö., bu sırada önüne çıkan öğrenciye çarpmamak için direksiyon kırdı. Kontrolün kaybolduğu otomobil, yol kenarındaki çöp konteynerine çarptı. Tekerlekli çöp konteyneri de hareket edip öğrenciler E.T., Z.G., F.S. ve Z.R.Y. ile ismi öğrenilemeyen bir veliye çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 5 yaralı, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi ile Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazanın ardından sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çayırova'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement