Çaykur Rizespor Teknik Direktörü: "Paniğe Kapılmayacağız" - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü: "Paniğe Kapılmayacağız"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü: "Paniğe Kapılmayacağız"

– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, son 4 haftada küme düşme hattından 5 puan önde olmanın büyük avantaj olduğunu belirtti, "Paniğe kapılmadan kalan maçlarımızı soğukkanlı biçimde oynayacağız" dedi.

26.04.2016 12:34

– ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman,  son 4 haftada küme düşme hattından 5 puan önde olmanın büyük avantaj olduğunu belirtti, "Paniğe kapılmadan kalan maçlarımızı soğukkanlı biçimde oynayacağız" dedi.

DHA'YA ÖZEL AÇIKLAMA YAPTI

Hikmet Karaman, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada ligin 2'nci yarısında sakatlık ve cezalı oyuncuların çokluğuyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Yaşadıkları haksızlıklar olduğunu da vurgulayan Hikmet Karaman, buna rağmen hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacaklarını ifade etti. Hikmet  Karaman, son haftalara girildiğini hatırlatırken de şunları söyledi:

"Sportif ve puansal anlamda ligin 2'nci yarısındaki eleştiriler doğrudur. Ancak her şeye rağmen son 4 haftaya girdiğimizde 5 puan öndeyiz. Gerimizde 3 takım var. 5 puan öndeysek kalan 4 maçı da bu önderlikle devam ettirmeliyiz."

"5 PUAN BÜYÜK AVANTAJ"

Ligin ikinci yarısında şansızlıklar da yaşadıklarını vurgulayan Hikmet Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kweuke ve Eren gibi önemli 2 oyuncumuz sakatlıkları nedeniyle yok. Bunlara yeni sakat oyuncular ve bazı haftalar cezalı oyuncularda eklendi. Geçen hafta Sercan ve Makiadi kart cezalısıydı. Robin Yalçın antrenmanda sakatlandı ve sezonu kapattı. Buna rağmen son 4 haftada 5 puan önde olmak büyük bir avantaj. Paniğe girmeden soğukkanlılıkla kalan maçları oynayacağız. 4 maçın 2'sini sahamızda oynayacağız. Rakiplerimizin de kendi aralarında maçları var. Soğukkanlı olup kendimize ve oyunculara olan güvenimizi kaybetmeyeceğiz. Hatalarımızı kabul ediyoruz ama ikinci yarı sonuca etki eden haksızlıklarla da karşı karşıya kaldık. Bunlara bir bütün olarak baktığımızda kalan 4 maçta 5 puan öndeysek artık ligi hayırlı bir şekilde bitirmemiz lazım."

Hikmet Karaman, son olarak Mersin İdmanyurdu maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve bu maçtan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

- Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor Teknik Direktörü: 'Paniğe Kapılmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement