Çekmeköy'de Su Kanalına Düşen Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Çekmeköy'de Su Kanalına Düşen Kişi Yaralandı

Çekmeköy\'de Su Kanalına Düşen Kişi Yaralandı

Çekmeköy'de, düşen cep telefonunu almak isterken su kanalına yuvarlanan kişi yaralandı.

05.03.2017 22:46

Çekmeköy'de, düşen cep telefonunu almak isterken su kanalına yuvarlanan kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şile Otoyolu Kemerdere Kavşağı yakınında arkadaşıyla yürüyen Türkmenistan uyruklu Buslan Seyitcan'ın cep telefonu, yol kenarındaki su kanalına düştü. Yağmur suyu tahliyesi için kullanılan kanaldan telefonunu almak isterken ayağı kayan Seyitcan, 10 metre derinliğindeki kanala yuvarlandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, ayağı kırılan ve başından yaralanan Seyitcan'a, ilk müdahaleyi su kanalında yaptı. Halat bağlanan sedyeye yatırılan yaralı, itfaiyenin vinciyle çekilerek kurtarıldı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seyitcan, tedavi altına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çekmeköy'de Su Kanalına Düşen Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement