Cem Garipoğlu Adli Tıp'ta - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Cem Garipoğlu Adli Tıp'ta

Cem Garipoğlu Adli Tıp\'ta
29.03.2010 12:27

Münevver Karabulut'un Katil Zanlısı Cem Garipoğlu, Bugün Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi.

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği karar doğrultusunda, bugün Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'na arka kapıdan sokulan Cem Garipoğlu, 3 hafta boyunca, Gözlem İhtisas Dairesi'nde akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair kontrol edilecek.

Başı kesilerek öldürüldükten sonra Etiler'de bir çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu ile ilgili, Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi son duruşmada, 3 haftadan fazla olmamak kaydıyla Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi'nde akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair kontrol edilmesine karar vermişti. Karar doğrultusunda Cem Garipoğlu, tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden, bugün sabah saatlerinde, cezaevi aracı ile Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na getirildi. Tek kişilik odada tutulacak olan Cem Garipoğlu'nun tüm hareketleri kamerayla izlenecek. Kapıda ise askerler nöbet tutacak. 3 haftanın sonunda hazırlanacak olan rapor, Cem'in yargılandığı Bakırköy 4'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilecek. Raporda Cem Garipoğlu'nun akli dengesinin yerinde olmadığına kanaat getirilirse, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıklar Hastanesi'ndeki koğuşa sevk edilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cem Garipoğlu Adli Tıp'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement