Cemevi'nde Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Cemevi'nde Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Cemevi\'nde Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

I Kerim tilaveti ardından birlik mesajları verildi.

04.08.2016 21:21

I Kerim tilaveti ardından birlik mesajları verildi.

"ÖNEMLİ OLAN VATAN"

Bir daha böyle acılar yaşamak istemediklerini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoglu, "Toplumun her kademesinde her ortamında bu şehitlerimize anma arzusu var. Daha önce camimizde bir mevlit okuttuk şimdi de Cemevindeyiz. Siyasi parti ilçe başkanlarımızla bir aradayız. Hep birlikte demokrasi nöbetleri tutuyoruz. Bu ortak kurulan masaları başarıya kavuşturmamız gerekiyor. Bu yaşananların tekrar olmaması için demokrasimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu birlik ve beraberlikte hiçbir siyasinin makamı ve bulunduğu ortamın bir kıymeti yok. Asıl önemli olan vatan" dedi.

"SİYASET DİLİ TÜRKİYE'DE DEĞİŞMİŞTİR"

Hiç bir siyasi parti gözetmeksizin bir beraber olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Damat, "Yaşanan bu darbe girişiminden sonra hayırlar beraberinde geldi. Burada bölgemizde önemli yeri olan Cemevimizde başkanlarımızla birlikte okunan mevlitte amin diyoruz. Bu tablo özlenen bir tablodur. artık siyaset dili Türkiye'de değişmiştir" dedi.

"UZLAŞI DİLİMİZİ GELİŞTİRMELİYİZ"

Beylikdüzü'nde hiçbir ayrım gözetmeksizin bir arada olduklarını dile getiren CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, "Önemli olan vatanı milleti düşünmektir. Bizde bu sebeple hiç bir ayrım gözetmeksizin burada bir araya geldik. Uzlaşı dilimizi daha da geliştirerek artık Türkiye'de bu tarz olayların yaşanmamasını diliyoruz" dedi.

- İmamoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cemevi'nde Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement