Cenazeleri Yan Yana Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Cenazeleri Yan Yana Defnedildi

Cenazeleri Yan Yana Defnedildi

Uşak'ın Sivaslı İlçesi yakınlarında, TIR'la çarpışan otomobilde hayatını kaybeden 56 yaşındaki Mehmet Akgül ile oğlu 7 yaşındaki Onat Mustafa Akgül ve hastanede can veren eşi 47 yaşındaki Nalan Akgül ile kızı 7 yaşındaki Neva Akgül Ankara...

26.07.2013 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ın Sivaslı İlçesi yakınlarında, TIR'la çarpışan otomobilde hayatını kaybeden 56 yaşındaki Mehmet Akgül ile oğlu 7 yaşındaki Onat Mustafa Akgül ve hastanede can veren eşi 47 yaşındaki Nalan Akgül ile kızı 7 yaşındaki Neva Akgül Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Akgül ailesinin yakınları, kazanın kendilerine geç haber verildiğini öne sürüp, kaza tutanağında bazı yanlışlıkların olduğunu iddia etti.

Geçen pazartesi günü, eşi ve ikiz çocuğuyla Ankara'dan Bodrum'a tatile gitmek için yola çıkan Mehmet Akgül yönetimindeki 06 MBV 54 plakalı otomobil, Uşak- Sivaslı karayolunun 27'nci kilometresindeki Uzunoluk Mevkii'nde, karşıdan gelen Hasan Okyay yönetimindeki 20 AUP 99 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Akgül ile oğlu Onat Mustafa Akgül olay yerinde, eşi Nalan Akgül ve kızları Neva Akgül ise çarşamba günü Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşamını yitirdi. Anne ile kızı, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda daha önce toprağa verilen Mehmet Akgül ile oğlu Onat Mustafa Akgül'ün yanına defnedildi.

25 YILLIK EVLİLİĞİN 7 YILINDA ÇOCUK SEVGİSİ YAŞAMIŞLAR

Ankara'da Merkez Bankası'ndan emekli olduktan sonra Kuğulu Pasajı'nda antikacılıkla uğraşmaya başlayan Mehmet Akgül ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nda uzman olarak görev yapan eşi Nalan Akgül'ün 25 yıldır evli oldukları ve 7 yıl önce tüp bebek tedavisiyle ikiz çocuklarına kavuştukları belirtildi. Yıllarca çocuk hasreti çektikten sonra kavuştukları evlatlarına Onat Mustafa ve Neva adını veren Akgül çiftinin mutluluğunu trafik canavarı yok etti.

AİLENİN İDDİALARI

Nalan Akgül'ün yeğeni Tuğçe Yıldırıcı, trafik kazasından çok geç haberdar edildiklerini öne sürüp, "Teyzem ve ailesi ile benim ailem bir turizm acentesi aracılığıyla İzmir Gümüldür'de bir tatil rezervasyonu yaptırmıştı. Son gün tesisin kapanması nedeniyle turizm acentesi Bodrum'da başka bir tesis ayarladı ve biz de onayladık. Mehmet Akgül ve ailesi Ankara'dan saat 01.30'da Bodrum'a gitmek üzere yola çıktı. Sabaha karşı 06.50'de Uşak-Sivaslı karayolunda TIR'la çarpışarak kaza geçirmişler. Kaza bize saat 11.00 gibi jandarma tarafından haber verildi. Çok geç haberdar olduk. Kaza raporunda eniştem Mehmet Akgül'ün şerit ihlali nedeniyle 8'de 6 kusurlu olduğu belirtilmiş. Ancak, ne fren izleri, ne de TIR'ın hızı hiçbir şekilde dikkate alınmamış. Bu olayda TIR firmasının olayın üstünü kapatmasından şüpheleniyoruz. Biz kendi avukatlarımızla bu işin peşini bırakmayacağız" dedi. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazeleri Yan Yana Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement