Cenk Eren: Bülent Ersoy Artık Beni Sevmiyor - Son Dakika
Güncel

Cenk Eren: Bülent Ersoy Artık Beni Sevmiyor

Cenk Eren: Bülent Ersoy Artık Beni Sevmiyor

Cine5 ekranlarının sevilen programı " İsmi Lazım Değil"de Esin Övet ve Savaş Özbey'in konuğu sevilen şarkıcı ve sunucu Cenk Eren'di.

25.05.2013 16:08

Eren programda Bülent Ersoy'la aralarının bozuk olduğunu da açıkladı.

"Bülent Ersoy son bir aydır beni sevmiyor"

Esin Övet ve Savaş Özbey'in Cenk Eren'e Bülent Ersoy'la çok yakın olduklarını söylemesi üzerine "Bülent Ersoy beni artık sevmiyor. Son bir aydır sevmiyor." diye cevap veren Eren "En son bir tweet yazdım yarışmayla ilgi ona sinirlendi. Yarışmacının göğüslerini konuşuyorlardı, Bülent Ersoy Orhan Gencebay'a da soruyordu. Ben de Orhan Gencebay akil insan seçildi. Gittiği şehirlerde "Orhan Bey'e biri çıkar "Dün göğüs konuşuyordunuz." derlerse dedim. Onun üzerine Sevim Emre bana tweet attı "Orhan Bey değil, Bülent Hanım söyledi" dedi. Ben de "Seyrediyorum Bülent Hanım söyledi biliyorum, Orhan Bey'e dönüp "Değil mi Orhan" deyip tasdik ettirmeye çalışıyordu.

Orhan Bey "Bülent bu konuları burada konuşmayalım demeliydi" dedim. Bülent Ersoy'da "Göğüs denilmeyecekte ne denilecek" diye bana kızdı. Her şey ekranda söylenecek değil. Ben de iyi niyetle ikisinin de bunları konuşmaması gerektiğini düşündüğüm için dedim. Armağan varken söylerdi. Hem Bülent Ersoy, hem Orhan Gencebay ikisi de çok değerli sanatçı onları söylemese de olurdu. Sonra sevmedi beni kızdı." diyerek Bülent Ersoy'la aralarının bozuk olduğunu anlattı.

"Nükhet Duru ile hala küsüm, Demet Akalın'la barıştık"

Dargın olduğun isimler vardı, barıştınız mı? sorusuna cevap veren Cenk Eren "Nükhet Duru ile barışmadık. Demet Akalın'la barıştık. Demet'le yaşananlar evvel ki seneydi. Sonra Demet hatasını anladı, Twitter'dan da yazdı, özür dilemek de bir erdemdir. Ben de özür dilemesini bilirim hatalıysam." diyen Eren hayatında da köklü değişiklikler yaptığını anlatarak "Evimi, telefonumu ve arkadaşlarımı da değiştirdim." dedi.

"Ferzan Özpetek filmlerinde Hülya Avşar'ı oynatmalı"

Esin Övet'in "Sen bu hafta Hülya Avşar'a üstüne gelmedi, güzel kadın demişsin" sorusu üzerine "Evet dedim, "bu kadınsa diğerleri ne" dedim. Hülya Avşar hala çok güzel bir kadın. Bahsettiğiniz kadın, 50 yaşında aslan gibi bir kadın. Kim görse bu hangi Holywood yıldızı der. Keşke genç kızlar Hülya'ya özenseler. Gönül o festivale mücevher firmasıyla değil de filmiyle, sanatıyla gitmesini ister. Hülya iyi bir oyuncu ona iyi bir film, iyi bir senaryo iyi bir yapımcı gerek. Anlamıyorum ki Ferzan Özpetek filmlerinde İtalyanları oynatıyor, Hülya Avşar'ı niye oynatmıyor. Hülya Avşar'da aslan gibi oynardı. Niye oynatmıyorsun Ferzan Özpetek Hülya Avşar'ı?" diyerek ünlü yönetmene çağrı yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cenk Eren: Bülent Ersoy Artık Beni Sevmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement