Cesedin Zırhı Aracın Arkasından Sürüklenmesine Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Cesedin Zırhı Aracın Arkasından Sürüklenmesine Suç Duyurusu

Diyarbakır Barosu, Şırnak'ta öldürülen Hacı Lokman Birlik'in cesedini zırhlı araca bağlayarak metrelerce sürükleyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

05.10.2015 17:29

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Şırnak'ta çıkan çatışmada öldürülen Hacı Lokman Birlik'in cesedini polis aracının arkasına bağlayarak metrelerce sürükleyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Elçi, bunu yapanların 'Ölüye saygısızlık, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama, kişinin hatırasına hakaret' suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cesedin Zırhı Aracın Arkasından Sürüklenmesine Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement