Çeşme'de işletmeye alınmayan kişilerin kavgasında taksici yaralandı - Son Dakika
Güncel

Çeşme'de işletmeye alınmayan kişilerin kavgasında taksici yaralandı

Çeşme\'de işletmeye alınmayan kişilerin kavgasında taksici yaralandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde sahildeki bir işletmeye rezervasyonları olmadığı için alınmadığı iddia edilen kişilerin çıkardığı kavgada, müşteri bekleyen taksicinin tabancayla yaralanması ilgili 2 kişi yakalandı. İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayda kullanılan tabanca ve otomatik tabanca ile birlikte şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

14.08.2023 23:16

İzmir'in Çeşme ilçesinde sahildeki bir işletmeye rezervasyonları olmadığı için alınmadığı iddia edilen kişilerin çıkardığı kavgada, müşteri bekleyen taksicinin tabancayla yaralanması ilgili 2 kişi yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün, Sakarya Mahallesi'ndeki Ayayorgi Koyu yakınlarındaki bir işletmede çıkan ve 1 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili çalışma yaptı.

Ekipler olaydan sonra kaçan H.K.A. (17) ve M.E.A'yı (17) olayda kullandıkları tabanca ve akrep tabir edilen otomatik tabanca ile yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Olay

Ayayorgi Koyu yakınlarındaki bir işletmeye rezervasyonları olmadan girmeye çalışan 2 kişi, güvenlikler tarafından içeriye alınmayınca kavga çıkmış, şüphelilerin tabancayla ateş etmesi sonucu kulüp önünde müşteri bekleyen taksi sürücüsü F.G. omzundan yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çeşme'de işletmeye alınmayan kişilerin kavgasında taksici yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement