Ceylanpınar'da Park Sevinci - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Park Sevinci

Ceylanpınar\'da Park Sevinci

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesi’nde yapımının yüzde 80’i tamamlanan Turgut Özal Parkı’nda inceleme yaptı.

28.12.2017 17:50

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesi'nde yapımının yüzde 80'i tamamlanan Turgut Özal Parkı'nda inceleme yaptı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçe genelinde sürdürülen çalışmaları bizzat denetliyor. Bu kapsamda Turgut Özal Mahallesinde devam eden park çalışmalarını inceleyen Başkan Atilla, çalışmalar hakkında Başkan yardımcısı Mehmet Altun'dan bilgi aldı. Turgut Özal Mahalle parkında çocukların yoğun ilgilisiyle karşılaşan Başkan Atilla, burada vatandaşlarla sohbet etti. Yapılan çalışmaları taktirle karşılayan mahalle sakinleri Başkan Atilla'ya çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Atilla, salıncakta oynayan çocukları da sallamayı ihmal etmedi.

Parkta sona gelindi

Menderes Atilla, Turgut Özal Mahallesinde çok güzel bir park yapılacağını belirterek, parkın tamamlanma aşamasında olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Atilla, "Yakın bir tarihte parkımız faaliyete geçecek. Şu anda parkımızın yüzde 80'ni bitmiş durumda. İnşallah en kısa zamanda parkımızın yapımını tamamlayacak ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Parkımız daha bitmeden çocuklarımız oyun gruplarında oynamaya başlamışlar. Görüyorsunuz etrafımızda bu coşku beni çok mutlu etti. Çocuklarımızın buna ihtiyacı vardı. Çok güzel bir park yaptık onların hizmetine sunacağız. Çocuklarımızdan da söz aldım parka gözleri gibi bakacaklar diye. Mahalle çocuklarımızın her biri bu parkımızın birer bekçisi olacak. Mahalle sakinlerimize ve çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Park Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement