Hatay'da Cezaevi Firarilerinin Yaraladığı Gardiyan Öldü - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Cezaevi Firarilerinin Yaraladığı Gardiyan Öldü

Hatay\'da Cezaevi Firarilerinin Yaraladığı Gardiyan Öldü

Hatay Samandağ'da cezaevinden firar eden hükümlülerin ağır yaraladığı infaz koruma memuru Fayat Toy, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

21.01.2014 11:33  Güncelleme: 11:36

Hatay'ın Samandağ İlçesi'ndeki cezaevinden firar eden hükümlüler tarafından dövülerek ağır yaralanan infaz koruma memuru 60 yaşındaki Fayat Toy, 6 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Samandağ K1 Tipi kapalı Cezaevi'nde bulunan 'hırsızlık' suçundan hükümlü Ekrem Karabulut, İbrahim Ürkmez, Kadir Akgöl ve Ediz Yaşan ile 'gasp' suçundan hükümlü Fatih Kara ve 'adam yaralama' suçundan hükümlü Rıdvan Barık, 15 Ocak'ta infaz koruma memuru Fayat Toy'u döverek ağır yaraladıktan sonra firar etmiş, Ekrem Karabulut dışında diğer firariler yakalanmıştı.

Firarilere yardım ettikleri öne sürülen infaz koruma memuru Ali Çulha tutuklanırken, halen firarda olan Ekrem Karabulut'un yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları devam ediyor. - Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Cezaevi Firarilerinin Yaraladığı Gardiyan Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement