Cezayir, Komer'i durdurmak için harekete geçiyor - Son Dakika
Güncel

Cezayir, Komer'i durdurmak için harekete geçiyor

Cezayir, Komer\'i durdurmak için harekete geçiyor

Cezayir, Komer'in ona söz verdiği halde Erman'ı durdurmadığını ve Leyla'ya saldırttığını düşünerek intikam planları yapar. Ancak Komer de beklemeyecektir ve Cezayir'i ortadan kaldıracak mükemmel bir plan yapar. Dayılar ise Cezayir'in ABD istihbaratının düşmanı olduğunu düşünerek Erman Barka'yla anlaşmaya karar verirler. Erman Barka ise Leyla'ya saldırı düzenleyen kişinin peşindedir. Cezayir, Komer'e yaklaşırken meydana gelen korkunç bir olay ise herkesi yasa boğar.

06.11.2023 18:08

44.Bölüm:

Komer'in ona söz verdiği halde Erman'ı durdurmadığını ve Leyla'ya saldırttığını düşünen Cezayir, Komer'in peşine düşer. Ancak Komer de oturup beklemeyecektir. Cezayir'i ortadan kaldıracak mükemmel bir plan yapar.

Cezayir'in artık ABD istihbaratının da düşmanı haline geldiğini ve öleceğini düşünen Dayılar, Erman Barka'yla anlaşmaya karar verirler.

Erman Barka ise onun paramiliterlerinin kıyafetlerini adamlarına giydirip Leyla'ya saldırı düzenleyen kişinin peşindedir.

Cezayir adım adım Komer'e yaklaşıp onu öldürecekken, meydana gelen korkunç bir olay onu, Leyla'yı ve bütün ev ahalisini adeta yasa sokar.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Güncel Cezayir, Komer'i durdurmak için harekete geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement