ÇGD, TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi - Son Dakika
Güncel

ÇGD, TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi

ÇGD, TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ\'ın tutuklanmasına tepki gösterdi

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD), TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. ÇGD, 'Tutuklanan Gazeteci Merdan Yanardağ'ın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, verilen hukuk görünümlü gözdağına karşı her zaman gazeteciliğin yanında olacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz. Gazetecilik suç değildir' açıklamasını yaptı. TELE 1 TV'de yaptığı yayın sonrası dün gözaltına alınan TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

27.06.2023 18:50

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD); TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. ÇGD, "Tutuklanan Gazeteci Merdan Yanardağ'ın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, verilen hukuk görünümlü gözdağına karşı her zaman gazeteciliğin yanında olacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz. Gazetecilik suç değildir" açıklamasını yaptı.

TELE 1 TV'de yaptığı yayın sonrası dün gözaltına alınan TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ÇGD, Twitter hesabından Yanardağ'ın tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"Tutuklanan Gazeteci Merdan Yanardağ'ın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, verilen hukuk görünümlü gözdağına karşı her zaman gazeteciliğin yanında olacağımızı bir kez daha beyan ediyoruz. Gazetecilik suç değildir"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel ÇGD, TELE 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement