CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu - Son Dakika
Güncel

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Akın, tüm sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimiz çok net şekilde hazır olduğunu belirtti.

17.02.2024 17:47  Güncelleme: 17:50

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Akın "Tüm sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimiz çok net şekilde hazır. Burada değerli parti örgütüm, Balıkesir'in adım attığım her bir mahallesindeki hemşerilerim de hazır. Hepimiz hazırız" dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı'nın başkanlığındaki toplantıda 31 Mart seçimlerine yönelik koordinasyon çalışmaları masaya yatırıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Köybaşı, "Parti örgütümüzün tüm kademeleri, gücünü ve enerjisini 31 Mart seçimlerine, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Akın'a ve ilçelerdeki adaylarımıza yöneltmiştir. Bu seçimde daha fazla ilçe belediyesi kazanacağız. Balıkesir genelindeki seçim koordinasyon merkezlerimizin sayısını arttırıyoruz. Sandık güvenliğine yönelik tüm tedbirleri aldık. Sandık sandık görevlilerimizin atamalarını yapmış durumdayız." dedi.

'HER BİR MAHALLEDEKİ HEMŞERİLERİM HAZIR'

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, vatandaşları 25 Şubat'ta Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak olan Büyük Balıkesir Buluşması'na davet ederk şunları söyledi:

"Balıkesir'imizin geleceğine yön verecek projelerimiz için ben yıllardır çalışıyorum. Alanında uzman isimlerden oluşan çok geniş bir ekip de uzun süredir Balıkesir'le yatıp Balıkesir'le kalkıyor. Tüm sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimiz çok net şekilde hazır. Burada değerli parti örgütüm, Balıkesir'in adım attığım her bir mahallesindeki hemşerilerim de hazır. Hepimiz hazırız. O zaman 25 Şubat'ta Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nda yapacağımız Büyük Balıkesir Buluşması'na herkesi bekliyoruz. Orada hem ilçe adaylarımızı tanıtacağız hem de projelerimizi tüm ayrıntılarıyla anlatacağız. Bizde yalan yok plan var."

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı\'nda konuştu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, 2024 Yerel Seçim Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement