CHP'de Emrehan Halıcı İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'de Emrehan Halıcı İstifa Etti

CHP\'de Emrehan Halıcı İstifa Etti

CHP Ankara Milletvekili Mehmet Emrehan Halıcı, CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

23.10.2013 17:07  Güncelleme: 19:28

CHP Ankara Milletvekili Mehmet Emrehan Halıcı, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini bildirdi.

YAZILI AÇIKLAMALAYLA DUYURDU

Halıcı, istifasını yazılı açıklamayla duyurdu. Halıcı, "23 Ekim 2013 tarihi itibariyle CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Halıcı, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkanlığı görevini yürütüyordu. İstifanın ardından MYK üyeliği düşen Emrehan Halıcı'nın Parti Meclisi üyeliğinin düşüp düşmeyeceğine ise parti yönetimi karar verecek.

İstifa nedeniyle ilgili partiden herhangi bir açıklama yapılmadı.

'HEDEFİMİZ VAR' DEMİŞTİ

MHP'ye bayramlaşma ziyaretinde bulunan CHP heyetinde yer alan Halıcı "Seçimin güvenilir ortamda yapılması gibi bir hedefimiz var. Bütün patilere bu konuda dilekler, kuşkular iletiliyor. Önümüzde üç seçim var. Ama seçimlerin ne kadar güvenilir yapılıp yapılmadığı, seçim sonuçlarının, kuşkuya yer bırakılmayacak şekilde dürüst, şeffaf, adil bir biçimde açıklanması son derece önemli." ifadelerini kullanmıştı.

TEKİN'DEN İSTİFA YORUMU: BU DAVRANIŞI DUYGUSAL

Emrahan Halıcı'nın istifasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Halıcı'nın istifasının yetki ve müdahale sorunlarından kaynaklandığını dile getirdi. Tekin, Halıcı'nın istifa dilekçesinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaşmadığını ve kabul edilmediğini söyledi. Halıcı'yı göreve geri dönmesi konusunda ikna edeceklerini söyleyen Tekin, "Bu davranışı duygusal. Nihayetinde telafi edilemeyecek bir durum değil" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'de Emrehan Halıcı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement