Chp'den "Taraftarlık Sözleşmesi" Teklifi - Son Dakika
Güncel

Chp'den "Taraftarlık Sözleşmesi" Teklifi

Chp\'den "Taraftarlık Sözleşmesi" Teklifi

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "taraftarlık sözleşmesi" için kanun teklifi verdi CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "taraftarlık sözleşmesi" için kanun teklifi verdi.

18.01.2013 13:32

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "taraftarlık sözleşmesi" için kanun teklifi verdi CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "taraftarlık sözleşmesi" için kanun teklifi verdi. Teklife göre taraftarlar, üye oldukları, maçlarını izlemek istedikleri kulüplerin satışa sundukları kombine biletleri veya kulüp gişelerinde satılan maç biletlerini alırken taraftarlık sözleşmesini imzalayacak.

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, TBMM Başkanlığı'na, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'ni sundu.

Teklif ile Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunun 9. maddesine 3. bir fıkra olarak "Taraftarların; üye oldukları, maçlarını izlemek istedikleri kulüplerin satışa sundukları kombine biletleri veya kulüp gişelerinde satılan maç biletlerini alırken taraftarlık sözleşmesini imzalarlar" ibaresi ekleniyor. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'den 'Taraftarlık Sözleşmesi' Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement