CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap Açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap Açıklaması

"Televizyon ve gazetelerde, AKP lehine dönen yayın eşitsizliği, seçimleri etkileyen ve de hesabı mutlaka sorulacak büyük bir yolsuzluktur"

24.02.2014 15:20

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, "Televizyon ve gazetelerde, AKP lehine dönen yayın eşitsizliği, seçimleri etkileyen ve de hesabı mutlaka sorulacak büyük bir yolsuzluktur" ifadesini kullandı.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Matkap, Tweeter hesabından yaptığı değerlendirmede, 30 Mart seçimlerine, "kutular ve kasalar" ile, "çağ dışı yasalarla demokrasi, özgürlükler ve insan haklarına yapılan saldırıların" damga vuracağı iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, "Ana muhalefet partisi liderine "genel müdür", diğer muhalefet parti liderine "çocuksuz" diyen bir Başbakan'ın ruh durumu muayene edilmeli. 30 Mart seçimlerine damgayı, kutular ve kasalar ile çağ dışı yasalarla demokrasi, özgürlükler ve insan haklarına yapılan saldırılar vuracak. Televizyon ve gazetelerde, AKP lehine dönen yayın eşitsizliği, seçimleri etkileyen ve de hesabı mutlaka sorulacak büyük bir yolsuzluktur" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement