CHP'li Akkiraz: Kendilerine Darbe Yapıldığını Söyleyenler Aynısını Yapıyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Akkiraz: Kendilerine Darbe Yapıldığını Söyleyenler Aynısını Yapıyor

CHP\'li Akkiraz: Kendilerine Darbe Yapıldığını Söyleyenler Aynısını Yapıyor

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Ankara'da mahkeme kararı olmadan kişileri arayabilmesi kararına tepki göstererek, "Darbe dönemlerinde polis, asker sokak ortasında sizi durdurur, duvara dayayıp arardı.

20.02.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Ankara'da mahkeme kararı olmadan kişileri arayabilmesi kararına tepki göstererek, "Darbe dönemlerinde polis, asker sokak ortasında sizi durdurur, duvara dayayıp arardı. Kendilerine darbe yapıldığını söyleyenler aynısını yapıyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda 10. Sulh Ceza Mahkemesi'nin Ankara'da mahkeme kararı olmadan kişileri arayabilmesi kararına Twitter hesabından tepki gösterdi. Akkiraz, "Darbe dönemlerinde polis, asker sokak ortasında sizi durdurur, duvara dayayıp arardı" derken, ayrıca şunları kaydetti:

"Kendilerine darbe yapıldığını söyleyenler aynısını yapıyor. Korkan gözlerle polis ya da askeri izlemek darbenin halka kazandırdığı bir davranıştır. İleri demokrasi bunu geri getirdi. Ne gelişme! Halkından korkan iktidarlar kaybetmeye mahkumdur ve unutmayın "şaşalı ve görkemli' sunumların altında korku büyümüş ve panik başlamıştır. Türküleri en çok direkt ifadelerle hayatı anlattığı için severim; 'sana kutsal gelen bin yıllık çınar fiske vuruşuyla yıkılır bir gün."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Akkiraz: Kendilerine Darbe Yapıldığını Söyleyenler Aynısını Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement