CHP'li Vekil Tanrıkulu Anjiyo Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'li Vekil Tanrıkulu Anjiyo Olacak

CHP\'li Vekil Tanrıkulu Anjiyo Olacak
31.05.2013 18:22

Gezi Parkı'nda nöbet tutan gruba polisin müdahalesi sonrası Taksim Meydanı ve meydana çıkan tüm sokaklarda çıkan olaylar devam ediyor.

Dilhun GENÇDAL-İdris TİFTİKÇİ-İSTANBUL DHA

Gezi Parkı'nda nöbet tutan gruba polisin müdahalesi sonrası Taksim Meydanı ve meydana çıkan tüm sokaklarda çıkan olaylar devam ediyor. Olaylarda yaralanlar Taksim İlk Yardım Hastanasi'ne getiriliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da hastaneye getirilen arasında bulunuyor. Gazdan etkilendiği öğrenilen Tanrıkulu, yürüyerek geldiği hastanede 1 saat kaldıktan sonra ambulansla Alman Hastanesi'ne kaldırıldı. Tanrıkulu'nun anjiyo olacağı öğrenildi.

Öte yandan hastanede tedavi olan Sırrı Süreyya Önder ve Sezgin Tanrıkulu'yu ziyarete gelen Tekin'de yapılan müdahaleye tepkisini dile getirirek gezi parkında beklemeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Vekil Tanrıkulu Anjiyo Olacak - Son Dakika


Advertisement