CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Kasketini Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Kasketini Hediye Etti

CHP Lideri Kılıçdaroğlu\'na Kasketini Hediye Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ovaazatlılardan 5 Aralık'ta Başbakan Erdoğan'ın Ağzına Biber Sürmelerini İstedi.

01.12.2010 20:27

5 Aralık Pazar günü Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Ovaazatlı Beldesi'nde partisinin adayı Celal Tuncay'a destek vermek için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan oy istedi.

Parti otobüsünden vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Belediyeyi AK Parti kapattı CHP açtırdı. Bir buçuk yıldır buraya hizmet geldi mi? Hayır. Ama şimdi seçim var diye bordür taşları döşemeye başladılar. Bir de oy isteyecekler. Oy isterken insanda biraz yüz olur değil mi? İsterdik ki AK Parti bu seçime girmesin. Seçime ne diye girecek, ne diyecek? AK Partililer diyormuş ki, 'CHP belediye başkan adayına oy verirseniz bütün yeşil kartlarınızı iptal ederiz.' Ben de diyorum ki, 'Bir tek vatandaşın yeşil kartını iptal edin karşınız da Kemal Kılıçdaroğlu'nu bulursunuz.' Yeşil kart kimsenin babasının malı değildir devletin verdiği belgedir" dedi.

Konuşmasında "Ovaazatlılar, pancarınız domatesiniz var mı?" diye soran ve karşılığında "hayır" yanıtını alan Kılıçdaroğlu, "Ama biberiniz kalmış. Kala kala bir tek biber kaldı bu seçimlerde Tayyip beyin ağzına bu biberi sürün Allah aşkına. Bizim vatandaşımız aldatılmaya gelmez. Biz genelde halkın iktidarı diyoruz. Ama yerelde de halkın iktidarını kurmanız gerekiyor. Bizim adayımız temiz dürüst bir aday kendisini desteklemenizi istiyoruz. Eğer bir yanlışı olursa ben Ankara'dayım bana geleceksiniz" şeklinde konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla tokalaşan CHP Genel Başkanı, büyük ilgiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu'nun otobüsüyle konuşma yapacağı alanda kısa süreli bayrak krizi de yaşayandı. Alana asılı Türkiye Partisi bayrakları indirilmek istendi. Ancak buna izin verilmeyince bayraklar kenara çekilerek alan konuşmaya hazırlandı.

Ovaazatlı'dan sonra ilçeye bağlı Bakırköy'ü ziyaret eden Kılıçdaroğlu, vatandaşla sohbet ederek kasket taktı. Kılıçdaroğlu köyden ayrılırken de kasketini Halim Aydın adlı vatandaşa hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Kasketini Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement