Çılgın Kardeşler Filmi - Son Dakika
Güncel

Çılgın Kardeşler Filmi

Çılgın Kardeşler Filmi

Çılgın Kardeşler filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Çılgın Kardeşler filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

06.07.2011 01:45

Evvel zaman içinde, iki atılgan ama birbirine taban tabana zıt iki kardeş yaşarmış, kuşkucu Will ve hayalperest Jacob. Bu ikili, ÇILGIN KARDEŞLER olarak tanınmaya başlamış. Kardeşler taşrada dolaşır, masalları derler ve yayarlarmış - bugün bile yediden yetmişe herkesi büyüleyen ve korkutan, iyi ile kötü arasındaki destansı savaşları, canavarlar, efsanevi canavarlar ve kötü cadılarla sonsuz mücadeleler içine giren sıradan insanları anlatan, tehlike ve gizem dolu masallar. Gerçekten de Grimm Kardeşler asırlardır dünyanın en çılgın rüyaları ve en kötü kabuslarına temel oluşturan öyküleri bir araya getirmiştir.

Tabii ki Grimm masalları, ancak safların ve batıl inançlıların inanacağı türden eğlendirici hikayeler - bir nevi hurafeler. Gerçek olmadıkları kesin. Yoksa gerçek mi? “Brezilya”, “On İki Maymun” ve “Balıkçı Kral”ın inanılmaz görsel dünyasını yaratan yönetmen Terry Gilliams, kendilerini en çılgın ve en masalsı hayallerin gerçeğe dönüştüğü lanetli bir köyde bulan ünlü masalcıların maceralarını çarpıcı bir şekilde perdeye aktarıyor. Günümüzün en karizmatik yıldızlarından Matt Damon ve Heath Ledger daha önce hiç denemedikleri bu film türünde, önce karşımıza sahtekar olarak çıkıyor ve sonra da kahramanlaşıyorlar. Gilliam bu filmde, komedi, hayal dünyası, korku ve aşk unsurlarını, destansı bir dille anlatıyor ve en iyi masallardan ilham alarak ortaya olağan üstü bir macera çıkarıyor.

Yönetmen: Terry Gilliam

Senaryo: Ehren Kruger

Oyuncular: Matt Damon, Jeremy Robson, Anna Rust, Barbara Lukêsova, Petr Ratimec

Filmin Türü: Komedi, Fantastik,

Orijinal Adı: The Brothers Grimm

Yapımcı Firma: Mosaic Media Group

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 118 dk.

Resmi Sitesi: http://video.movies.go.com/brothersgrimm/main.html

Dağıtıcı Firma: Warner Bros

Vizyon Tarihi: 09.12.2005

Son Dakika Güncel Çılgın Kardeşler Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement