Cinayet Sanığı Çobana Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanığı Çobana Ömür Boyu Hapis İstemi

Cinayet Sanığı Çobana Ömür Boyu Hapis İstemi

EDİRNE'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Rahmanca Köyü'nde 44 yaşındaki Serkan Genç'i kalbinden bıçaklayarak öldüren, oğlunu ise yaralayan 60 yaşındaki çoban Ahmet Yılmaz için savcı ömür boyu hapis cezası istedi.

14.10.2016 15:31

EDİRNE'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Rahmanca Köyü'nde 44 yaşındaki Serkan Genç'i kalbinden bıçaklayarak öldüren, oğlunu ise yaralayan 60 yaşındaki çoban Ahmet Yılmaz için savcı ömür boyu hapis cezası istedi.

Edirne 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın 4'ncü duruşmasına tutuklu sanık Ahmet Yılmaz ve avukatı Adem Eray Kozan ile öldürülen Serkan Genç'in yakınları katıldı. Davayla ilgili mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kısakürek, çoban Ahmet Yılmaz'ın, daha önce aralarında çeltik alımı meselesinden husumet olan Serkan Genç'i kalbinden öldürme kastıyla bıçakladığını ifade ederek ömür boyu hapis cezası almasını talep etti. Dava dosyası bir sonraki mahkemede karara bağlanacak.

SAKLANDIĞI TARLADA YAKALANMIŞTI

Geçen yıl Ekim ayında meydana gelen olayda Meriç İlçesi'ne 12 kilometre uzaklıktaki Rahmanca Köyü'nde çobanlık yapan Ahmet Yılmaz, kahvede karşılaştığı Serkan ve oğlu Berkan Genç ile tartıştı. Çıkan kavgada Ahmet Yılmaz, yanında taşıdığı bıçakla önce baba Serkan Genç'i daha sonra da oğlu Berkan Genç'i kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Köylülerin ihbarı üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Serkan Genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Berkan Genç ise hastanede tedavi edildi. Meriç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçan Ahmet Yılmaz'ı saklandığı bir tarlada yakalayıp gözaltına aldı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Ahmet Yılmaz hakkında Edirne 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis istemiyle dava açılmıştı.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanığı Çobana Ömür Boyu Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement