Uşak'ta Cinayet Üstüne Cinayet - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Cinayet Üstüne Cinayet

Uşak\'ta Cinayet Üstüne Cinayet

Uşak'ta daha önce işlediği cinayet suçundan 14 ay önce tahliye edilen C.K. (58), birlikte yaşadığı Kazakistan uyruklu Türkiye vatandaşı Gülnar Maldakhanova'yı (36) boğarak öldürdü.

14.08.2014 02:12  Güncelleme: 10:43

Olay, Atatürk Mahallesi 1. Balcı Sokak'ta meydana geldi. Kızını kaçırdığını iddia ettiği bir kişiyi öldürerek cinayetten cezaevine giren ve 14 ay önce tahliye olan C.K., cezaevinden çıktıktan bir süre sonra Uşak ve ilçelerindeki içkili eğlence mekanlarında çalıştığı belirtilen Kazakistan uyruklu Türk vatandaşı Gülnar Maldakhanova ile yaşamaya başladı. Maldakhanova'nın evine giden C.K. aldıkları alkolünde etkisi ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından C.K., birlikte yaşadığı Maldakhanova'yı evin yatak odasında boğarak öldürdü. Olaydan 4 gün sonra pişman olarak polise giden C.K. birlikte yaşadığı Gülnar Maldakhanova'yı öldürdüğünü itiraf etti. C.K.'nın polisteki ilk ifadesinde Maldakhanova'yı öldürdükten sonra üzerini kat kat yorganlarla örttüğünü ve yanında taşıdığı tabanca ile intihar etmek istediğini ancak başaramadığını söylediği öğrenildi.

İtirafın ardından eve giden polis, evde yaptığı aramada, bir tabanca, çok sayıda bira şişesi buldu. Savcının evde yaptığı incelemenin ardından Maldakhanova'nın cesedi Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Cinayet Üstüne Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement